Het rechtenbureau brengt auteurs onder de aandacht van (buitenlandse) uitgevers en producenten, voert de onderhandelingen namens uitgeverij en auteur, en sluit de contracten af. Wij vertalen zelf geen boeken, maar doen zaken met buitenlandse uitgevers die dat wel doen en die een vertaling in hun eigen land op de markt brengen. Wij bezoeken de grote internationale boekenbeurzen in onder andere Londen, Bologna en Frankfurt en hebben een breed netwerk.

Dorien van Londen is oprichter en directeur van Shared Stories. Zij is ook eerste aanspreekpunt voor de verkoop van de filmrechten.

Hayo Deinum is rechtenmanager voor uitgeverij Atlas Contact en was daarvoor bijna 15 jaar rechtenmanager bij uitgeverij De Bezige Bij.

Christel Meijer is rechtenmanager van uitgeverij Ambo Anthos, waar ze eerder werkte op de contracten- en rechtenafdeling.

Julia Foldenyi is rechtenmanager van VBK Media (Kosmos, Ten Have, Ankh Hermes, de Fontein), Houtekiet en Luitingh-Sijthoff. Daarvoor was ze acquisition and rights manager bij Scolar Publishing, Hongarije.

Bianca van Wijngaarden is junior rechtenmanager en richt zich op alle fondsen.

Fergil Hesterman   is administratief medewerker en  Paulien van Dieren  onze stagiaire per 1 februari 2017.